Top

bedrijfsboeken, jubileumuitgaven, boeken in opdracht

Maatwerk

Uitgeverij Veerhuis verzorgt de totstandkoming van een specifiek boek voor een organisatie, bedrijf of familie. Het betreft altijd maatwerk: is het boek bedoeld voor de organisatie zelf of dient het ook geschikt te zijn als publieksboek ter verkoop in de boekhandel?

Wij geven hier een aantal voorbeelden van onze uitgaven die gemaakt zijn in opdracht.

Jubileumuitgave als bedrijfsboek

Hendriks Bouw en Ontwikkeling, ruimte om te leven. Een boek dat helemaal is afgestemd op het negentig-jarig bestaan van dit bedrijf waarbij de inhoud en lay-out volledig aansluit bij de huisstijl van Hendriks Bouw en Ontwikkeling te Oss. Dit boek is niet beschikbaar voor de consument en vormt een exclusief relatiegeschenk van de firma Hendriks.

Bedrijfs- en publieksboek

Putten uit het Bossche verleden. Dit boek is in opdracht van de Afdeling Bouwhistorie, Archeologie en Monumenten gemaakt als vriendenbundel bij het afscheid van de stadsarcheoloog van 's-Hertogenbosch. Dit boek is evenwel zo vormgegeven en geredigeerd dat het een breed publieksboek is geworden, dat ook in de boekwinkel wordt verkocht.
Voor meer informatie klik hier

Familie- en publieksboek

Het is ook mogelijk dat een boek gemaakt wordt door en voor een familie. Als voorbeeld hiervan noemen wij het boek Ogenblikken  van de onlangs overleden Louis Nabbe. De fotografie is verzorgd door zijn zoon Vincent Nabbe. Dit boek is gemaakt voor familie, vrienden en bekenden. Tevens is het een prachtig cadeauboek geworden voor eenieder die houdt van poëzie en fotografie. Deze uitgave is uiteraard verkrijgbaar in de boekhandel.
Voor meer informatie klik hier

Neem vrijblijvend contact op met Loes Rooijakkers.
T 06-52 33 47 29    E info@uitgeverijveerhuis.nl